Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars'ta gözaltına alındı

Seyitoğlu'nun, Iğdır'daki gümrük memurlarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındığını bildirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 15:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Nahçıvan Gümrük Müdürü, Kars'ta gözaltına alındı

Nahçıvan Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyitoğlu, Iğdır'daki gümrük memurlarına yönelik operasyon kapsamında Kars'ta gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İstanbul'dan Kars'a gelen Seyitoğlu, Kars Havaliman'ında Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan Seyitoğlu, Iğdır Emniyet Müdürlüğü'ne getirilecek.

Seyitoğlu'nun Iğdır Dilucu Sınır Kapısı çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındığı kaydedildi.

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİLER

- Iğdır'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında gümrük memurlarının da bulunduğu 17 kişiden 5'i adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, merkezi Iğdır olmak üzere İstanbul, Gaziantep ve Artvin'de 2 yıllık teknik takip sonucu belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 17 kişiden 5'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden S.K, F.K, M.F.G, C.Y. ve K.G. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Gözaltındaki 12 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiğini belirtildi.

Dün sabah saatlerinden belirlenen adreslere gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda aralarında Dilucu Sınır Kapısı çalışanlarının da bulunduğu 7'si gümrük memuru 17 kişi gözaltına alınmış, operasyonda 130 bin dolar, 50 bin lira, 1 ruhsatsız silah ve çok sayıda belge ele geçirilmişti.

Gümrük memuru operasyonunda 5 kişi daha tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber