Engelsizler Nazilli'de oynayacak

Tekerlekli Sandalye Bsaketbol Ligi’nde mücadele eden Aydın Engelliler Spor Kulübü Pazar günü Aydın’da oynaması gereken Sultangazi Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasını, büyük destek gördüğü Nazilli’de oynayacak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2013 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelsizler Nazilli'de oynayacak

Tekerlekli Sandalye Bsaketbol Ligi'nde mücadele eden Aydın Engelliler Spor Kulübü Pazar günü Aydın'da oynaması gereken Sultangazi Engelliler Spor Kulübü karşılaşmasını, büyük destek gördüğü Nazilli'de oynayacak.

Pazar günü Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynamaları gereken Sultangazi maçını salonda sirk gösterisi olmasından dolayı Nazilli'de oynama kararı aldıklarını ifade eden Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ercan Karacasulu, "Biz de maçı büyük destek gördüğümüz Nazilli'de oynama kararı aldık. Konu ile ilgili olarak federasyona başvurumuzu yaptık. Şifahen 'evet' cevabını da aldık. Nazilli Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Güven Eker ile Nazilli Belediyesi'nin salonu engellilerin kullanımına uygun hale getirme çabası sürüyor"dedi.

Nazilli Belediyespor futbol takımının da maçının pazartesi olmasının kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Karacasulu, "Nazilli'ye güzel bir basketbol izlettirmeyi amaçlıyoruz. Karşılaşmanın centilmence geçmesini diliyoruz"diye konuştu.

Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 14.00'de başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber