Başhekimden KESK'in grevine tepki

Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Fatma Aydoğan, KESK'e bağlı sendikaların hastane bahçesinde gerçekleştirdikleri müzikli eyleme gürültü yapıldığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2013 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başhekimden KESK'in grevine tepki

Didim'de KESK'e bağlı sendikalara üye kamu çalışanları iş bırakarak, yurt genelindeki uyarı mitingine destek verdi. Didim Belediyesi önünden slogan ve halaylarla yürüyüşe başlayan grup, İnönü Bulvarı üzerinden Didim Devlet Hastanesi'ne ilerledi. Hastane bahçesinde müzik ve şarkılar eşliğinde halay çeken gruba, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Fatma Aydoğan müdahale etti. İçeride hastaların olduğunu belirterek müzik sesinin kısılması isteyen Başhekim Aydoğan ile Eğitim Sen Yürütme Kurulu Başkanı Haydar Pınarbaşı arasında le kısa süreli tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmaların ardından Başhekim Aydoğan, bir süre sonra hastane içerisine girdi. Müziğin sesini kısarak eylemlerini sürdüren grup, basın açıklamasının ardından Didim Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Cumhuriyet Meydanı'na kadar gelen gruba burada Didim Cemevi üyeleri ve CHP Belediye Başkan aday adayı Mehmet Soysalan da destek verdi. Burada ikinci bir basın açıklaması yapan eylemci grup, alana getirilen ve içerisinden yarım simit çıkan ayakkabı kutusu etrafında halay çekerek eylemini sürdürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber