Abla-ağabey-kardeşler körfez turunda buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başarıyla sürdürdüğü ve Türkiye’ye örnek olan “Abla-Ağabey-Kardeş Projesi” gönüllü olarak çalışan gençler, kardeşleriyle birlikte Körfez’de vapur gezisi yaptı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2013 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Abla-ağabey-kardeşler körfez turunda buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başarıyla sürdürdüğü ve Türkiye'ye örnek olan "Abla-Ağabey-Kardeş Projesi" gönüllü olarak çalışan gençler, kardeşleriyle birlikte Körfez'de vapur gezisi yaptı.

Körfez turuna 250 gönüllü genç ile 130 kardeş katıldı. Bergama Vapuru'nda gerçekleşen buluşmada müzik eşliğinde eğlenen ve sohbet eden gençler ile kardeşleri keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte "Gençler-Yaşlılar El Ele Projesi"nde yer alan gençler de vardı.

Halen Buca, Narlıdere ve Çiğli bölgelerinde devam eden Abla-Ağabey-Kardeş Projesi'nin ilk dönemi 4 Ocak 2014 tarihinde sona erecek. 22 Şubat 2014 tarihinde de ikinci dönem başlayacak. Gönüllü olmak isteyen üniversite öğrencileri ikinci dönem için başvurularını Kültürpark Sosyal Projeler Merkezi'ne yapılabilir. Bilgi için 293 46 02- 293 40 39 numaralı telefondan veya gonulluyum.izmir.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber