Logar taşkınları isyan ettirdi

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’de Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Bünyamin Narlıoğlu adlı vatandaş, evinin bahçesinde bulunan logarın neredeyse haftada 2-3 kez taştığını belirterek yetkililerden yardım istedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2013 10:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Logar taşkınları isyan ettirdi

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy'de Fatih Mahallesi'nde ikamet eden Bünyamin Narlıoğlu adlı vatandaş, evinin bahçesinde bulunan logarın neredeyse haftada 2-3 kez taştığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Çerkezköy'de Fatih Mahallesi Turgut Sokak'taki bir evin bahçesinde bulunan logar taştı. Durumu fark eden bina sakinlerinden Bünyamin Narlıoğlu adlı vatandaş Çerkezköy Belediyesi yetkililerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tıkanan logarı açtı.

Evlerinin bahçesinde bulunan logarın yaklaşık bir yıldır sık sık taştığını ifade eden bina sakinlerinden Bünyamin Narlıoğlu "Kimi zaman haftada 2-3 kez, kimi zaman ise hemen her gün bahçemizde bulunan logar taşıyor. Evimizin bahçesi adeta göle dönüyor. Logardan taşan sular evimizin bodrum katına gitmesin diye yemyeşil olan bahçemizi tamamen betonla kaplamak zorunda kaldık" dedi.

"KALICI BİR ÇÖZÜM İSTİYORUZ"

Çerkezköy Belediyesi'nin logar her taştığında müdahale ettiğini ve pis suyu vidanjörle çektiğini sözlerine ekleyen Narlıoğlu, "Bölgenin tüm kanalizasyon hattı buradan geçiyor. En ufak bir yıkanmada evimizin bahçesindeki logar taşıyor. Biz artık belediyemizden kalıcı bir çözüm üretmesini istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber