Pınar Ünlüer cinayetinde yargıçlar görüntüleri izledi

İzmir'de, evlilik teklifini kabul etmediği gerekçesiyle bir çocuk annesi 29 yaşındaki Pınar Ünlüer'i öldürdüğü iddia edilen 24 yaşındaki Okan Ö.'nün yargılanmasına devam edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 23:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pınar Ünlüer cinayetinde yargıçlar görüntüleri izledi

Baba Zeki Ünlüer ile avukatların da katıldığı duruşmada mahkeme heyeti, 3 mobese kamerası tarafından kaydedilen cinayet görüntülerini izledi.

Olay günü sanık Okan Ö.'nün özel aracıyla defalarca okul yolunda dolaştığı, kızını okula bıraktıktan sonra bir kafeteryaya giren Pınar Ünlüer'i pompalı tüfekle öldürdüğü, daha sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştığı görüntülerde acıkça görülüyor. Ünlüer ailesinin avukatı, sanığın aracıyla defalarca dolaşıp Pınar'ı beklediğini, aracının bagajından pompalı tüfeği alarak cinayeti tasarlayarak işlediğini söyledi. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyelerinin de izlediği duruşma, karar verilmek üzere Ocak ayına ertelendi.

MAHKEME HEYETİ CİNAYET GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELEDİ

İzmir 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden duruşmaya tutuklu sanık Okan Ö., öldürülen Pınar Ünlüer'in babası Zeki Ünlüer, davalı ve davacı avukatları katıldı. Dava başladıktan sonra Ünlüer ailesinin avukatları, 3 noktadan çekilen mobese kayıtlarını mahkemeye sundu. Mahkeme heyeti, verilen kayıtları izledi. Ünlüer ailesinin avukatları, sanığın cinayeti tasarlayarak işlediğini, görüntülerin de bunu açıkca gösterdiğini belirtti.

Görüntülerin izlenmesinin ardından söz alan sanık, "Ölmüş insanın arkasından konuşmak istemiyorum. Başkanım mümkün olsa bire bir size çok şey anlatmak isterdim. Ancak yasalar buna müsaade etmiyor. Yaptığımdan pişmanlık duyuyorum" dedi. Daha sonra söz alan sanık avukatı, görüntülerle ilgili son savunmalarını yapmak için süre istedi. Mahkeme heyeti, karar vermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber