Doğru meslek, mutlu gelecek seminerleri devam ediyor

Ali Dilmen Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Doğru Meslek, Mutlu Gelecek” seminerleri devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2013 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doğru meslek, mutlu gelecek seminerleri devam ediyor

Ali Dilmen Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Doğru Meslek, Mutlu Gelecek" seminerleri devam ediyor. Okul öğretmenleri Elif Fidaner, Ayşe Gülgün Erkan ve Derya Şenel'in kulüp çalışmaları kapsamında hazırladığı seminere Psikolojik Danışman Sedat Demir katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen seminerde Sedat Demir öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Lisede hayal ettiğiniz güzellikleri yaşıyor olabilirsiniz ama üniversitede hayal edemediğiniz güzellikleri yaşayacaksınız" dedi.

"Psikoloji, psikiyatri, psikolojik danışma ve rehberlik" gibi kavramların neler olduğunu, çalışma alanlarını, mesleğini yaparken yaşadığı olayları anlatan Sedat Demir, PDR'den mezun olduktan sonra bireyin kendi çabalarıyla, becerisiyle doğru orantılı olarak başarıyı yakalayacağından bahsetti. İnsanların çok farklı yapıya sahip olduğunu, anne karnında yaşadıklarından bile etkilendiğini belirten Sedat Demir öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı.

Okul Müdürü M. Hayri Çetinkaya, "Doğru Meslek, Mutlu Gelecek" seminerine katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Psikolojik Danışman Sedat Demir'e katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber