Muş Belediye Başkanı Dede'den adaylık açıklaması

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde hiçbir partiden aday olmayacağını açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş Belediye Başkanı Dede'den adaylık açıklaması

Muş'ta aynı partiden 2 dönem üst üste belediye başkanlığına seçilme unvanını kazanan Belediye Başkanı Necmettin Dede, kamuoyunda söylenenlerin aksine Saadet Partisi dahil olmak üzere hiçbir siyasi partiden belediye başkanlığına aday olmayacağını söyledi. Başkan Dede, bunun bir kırgınlık olmadığını belirterek, "Ben memleketim için daha hayırlısını istiyordum" ifadelerini kullandı.

Maddi anlamda hiçbir beklentisinin olmadığını söyleyen Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, "Ben ülkeme ve memleketime en iyi şekilde en iyi hizmetleri yaptım. Buna inanıyorum ve vicdanım rahat. Benim Belediye Başkanlığı'nda da gözüm yoktu. Ama hemşehrilerime olan vefa borcumu onlara hizmet ederek ödemek istedim. Çok şükür Muş'ta bunu yapmakta bana nasip oldu. Benim Sayın Başbakanımıza beni aday göstermediği için hiçbir kırgınlığım yoktur. Siyasette bazı dedikodular olabilir. Biz bunlara vakit ayırmadık. Keşke olmasaydı, söylenmeseydi dediğimiz zamanlar oldu. Ama yapacak bir şey yok. Ben isterdim ki Muş bundan sonra hak ettiği hizmetleri alsın. Aday gösterilen mevcut belediye başkan adayımız da son derece mütevazi ve beyefendi birisidir. Ben kimsenin şahsına karalama yapmam. Ancak bu memleket için gönül birlikteliği yapılabilirdi" dedi.

29 Mart akşamına kadar görevinin başında olacağını da sözlerine ekleyen Dede, "Ben bu işe girerken parti ya da siyaset düşünmedim. Onun için son güne kadar hemşehrilerime hizmet etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber