Vatandaşın şikayeti okul bahçesini trafiğe açıyor!

Torbalı Anadolu Öğretmen Lisesi’nin bahçesinden geçen yol, bir vatandaşın şikâyeti üzerine tekrar açılıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vatandaşın şikayeti okul bahçesini trafiğe açıyor!

Ayrıca okul bahçesindeki duvarların da yıkılmasıyla birlikte öğrencileri kontrol altında nasıl tutacaklarını bilmeyen okul yönetimi ise kara kara düşünmeye başladı. Gelecek eğitim yılında yeni okul binasında eğitim vermesi planlanan okulun, duvarlarının yıkılması başta idareciler olmak üzere öğrencileri tedirgin etti. Eğer ki eğitim-öğretim yılı bitmeden duvarlar yıkılırsa, okul binasına sadece 1 metre uzaklıkta duvar örülmesi gündemde.

OKULDA BİR KİŞİ BIÇAKLANINCA SOKAK GİRİŞLERİNE DUVAR ÖRÜLMÜŞTÜ

Daha önce binada eğitim veren Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin eğitim gördüğü binanın giriş ve çıkışlarının açık olması ve okul bahçesinden de yol geçmesi nedeniyle herkesin rahatlıkla girebildiği bir yer olan binanın bahçesinde, bir öğrenci bıçaklanmıştı. Öğrencileri kontrol altına alabilmek için bahçeden geçen yolun bir tarafı Torbalı Belediyesi tarafından duvar örülürken, diğer tarafına ise giriş-çıkış kapısı kondu. Aradan yıllar geçmesine rağmen, resmiyette yol olarak gözüken yerin, tekrar trafiğe açılması için henüz kimliği bilinmeyen bir vatandaş tarafından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne şikayette bulunuldu.

BİNAYA 1 MT UZAKLIKTA DUVAR ÖRÜLECEK

Hemen harekete geçen müdürlük yetkilileri ise yolun trafiğe açılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Resmiyette yol olarak görünen okul bahçesi önümüzdeki günlerde trafiğe tekrar açılacak. Ancak bu bahçeden araçlar geçerse, zaten teneffüslerini geçirecek başka yerleri olmayan öğrencileri okula adeta hapsedecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini kontrol altında tutabilmek için binaya 1 metre uzaklıkta duvar örecek ve öğrencilerin bahçesi olmayacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber