Başkan Fadıloğlu, yeni yıla duygu dolu anlarla girdi

Yeni yılı vatandaşlarla birlikte karşılayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ev ev gezerek, 2014 yılına merhaba dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2014 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Fadıloğlu, yeni yıla duygu dolu anlarla girdi

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde, Başkan Fadıloğlu, ailelere, çeşitli hediyeler vererek, sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

İhtiyaç sahipleri ile yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü. Başkan Fadıloğlu ilk olarak, Dülük Baba Mahallesi'nde ikamet eden Çakır ailesini ziyaret etti. İnşaattan düşmesi sonucu sakat kalan Tamer Çakır'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, aile ile de yakından ilgilendi. Aileye çeşitli yardım götüren Başkan Fadıloğlu, çocuklara da oyuncak hediye ederek, yeni yıllarını kutladı. Başkan Fadıloğlu daha sonra Altuncuyiğit ailesini ziyaret ederek sohbet etti. Burada ailenin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, aileye yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunarak, çeşitli hediyeler sundu. Başkan Fadıloğlu, 6 yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden 3 çocuklu Zeliha Tuzla'nın evine de misafir oldu. Aile fertleri ile tek tek ilgilenen ve evdeki çocuklarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu, sorunları dinleyerek çözümü noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. Başkan Fadıloğlu'nun ziyaretinden oldukça memnun kalan Tuzla ailesi, sıkıntılarını da Başkan Fadıloğlu ile paylaştı. Burada da aileye yeni yıl temennisinde bulunan Başkan Fadıloğlu, daha sonra Hasırcıoğlu Mahallesi'nde ikamet eden Temir Bayraktar'ın evine konuk oldu. Burada da ailenin sıkıntılarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, aileye yardım malzemesi hediye ederek, ailenin sıkıntılarının giderilmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini dile getirdi. Kocası tarafından 4 çocuğu ile birlikte terk edilen ve babasının evinde kalan Zeliha Türkmen'in evine de misafir olan Başkan Fadıloğlu, çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler sunan Başkan Fadıloğlu anne Zeliha Türkmen'in sorunlarını dinledi. Aileye yardım etme konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu yeni yıllarını kutlayarak, evden ayrıldı. Eyüp Sultan Mahallesi'nde ikamet eden karı-koca konuşma ve işitme engelli Tuncel ailesini de ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ailenin en büyük oğluna nasihatlerde bulundu. Burada da aileye yeni yılın iyi geçmesi temennisinde bulunan Başkan Fadıloğlu, son olarak, kemik erimesinden dolayı yatalak olan Merve Güzel'i baba evinde ziyaret etti. Merve Güzel'e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bir süre aile ile sohbet etti. Aileye çeşitli yardım malzemesi hediye eden Başkan Fadıloğlu, çocuklara da çeşitli hediyeler ve oyuncak hediye etti.

Başkan Fadıloğlu'nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen aileler, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, evimize gelerek bizleri yeni yılda da yalnız bırakmadı. Bizlerle yakından ilgilenen başkanımız sorunlarımızı dinleyip çözüm buldu. Allah kendisinden razı olsun. Ziyaretinden dolayı çok gururlu ve onurluyuz. Yeni yılı evinde ailesi ile geçirmek yerine bizlerle birlikte olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir fedakarlık yaptılar" dedi.

Yeni yılı ev ziyaretlerinde bulunarak aileler ile birlikte karşıladıklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, "Ben öncelikle bizlere evlerinin kapılarını açan ve bizleri evlerinde misafir eden ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Tabi her yıl olduğu gibi bu yılda biz yılbaşını normal şartlarda bir takvim yaprağının değişimi olarak görüyoruz. Bu yılda ev ev dolaşarak, ailelerimizin dertlerine ortak olduk. Sıkıntılarını dinledik. Sorunların giderilmesi konusunda elimizden gelen gayreti gösterme sözü verdik. Geçen bir yıl boyunca gösterdikleri özveri ve anlayıştan dolayı desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Paylaşma ruhumuzu hiç kaybetmediğimiz, barışın, huzurun, toplumsal birlik ve beraberliğin egemen olduğu güzel bir yıl diliyorum. Bu vesileyle tüm ailelerimizin yeni yılını kutlarken, sağlık huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunuyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber