İstanbul Emniyet'i iki koordinatöre emanet

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Altınok’a yardımcı olması için 2 polis başmüfettişi atandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 02 Ocak 2014 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul Emniyet'i iki koordinatöre emanet

TOLGA ŞARDAN

İçişleri Bakanlığı, 17 Aralık operasyonu sonrasında yaşanan tayin fırtınasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen vali Selami Altınok'a yardımcı olmaları amacıyla "koordinatör emniyet müdürü" sıfatıyla iki emniyet müdürünü görevlendirdi.

Mülki idare kariyerinde emniyet teşkilatında çalışmayan ve il emniyet müdürlüğü yapmayan Altınok'un İstanbul'da sorun yaşamasını önlemek amacıyla bakanlık iki polis müdürünü "koordinatör emniyet müdürü" göreviyle İstanbul'da görevlendirdi. Yılbaşından hemen önce yapılan yeni görevlendirme çerçevesinde Polis Başmüfettişleri Burhan Gümüş ile Fahri İnceçelikli "koordinatör emniyet müdürü" olarak işbaşı yaptılar.

Eğitimden sorumlu

Atama ve yer değiştirmeler sonrasında hemen tüm kadroları yenilen Mali Suçlarla Mücadele, Organize Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele ve Narkotik Şubeleri'ne yeni atanan çok sayıdaki yeni memur ve amirin eğitiminden koordinatör emniyet müdürü Burhan Gümüş sorumlu olacak. Fahri İnceçelikli ise, asayiş hizmetlerinde görev alacak yeni memurların yetiştirilmesinden sorumlu olacak. İstanbul Emniyeti'nde daha önce de koordinatör emniyet müdürlüğü uygulaması yapılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber