Özel Medikar Hastanesi'nden Kesder üyelerine indirim

KESDER ile Medikar Hastanesi arasında indirim anlaşması imzalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2014 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özel Medikar Hastanesi'nden Kesder üyelerine indirim

Özel Medikar Hastanesi'nde KESDER üyelerine ayakta tedavi hizmetlerinde yüzde 20, yataklı tedavi hizmetlerinde ise yüzde 15 indirim uygulanacak.

Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (KESDER), çeşitli işyerleriyle indirim anlaşmaları imzalamaya devam ediyor. Bu bağlamda, KESDER ile Özel Medikar Hastanesi arasında indirim anlaşması protokolü imzalandı.

Protokol imza töreninde dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren KESDER Başkanı Ali Kara, " Şu ana kadar 36 işyeriyle indirim anlaşması imzaladık. Yeni işyerleriyle indirim anlaşmalarımız devam edecektir. Yaptığımız anlaşmalar çerçevesinde üyelerimiz derneğimizden alacakları ESKART ile anlaşmalı işyerlerinden yüzde 5 ile yüzde 40 arasında değişen oranlarda indirimli alışveriş yapma imkanına sahiptir. Bu bağlamda, bugün ilimizdeki tek özel hastane olan Medikar'la da indirim anlaşması imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Özel Medikar Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmet Baran ise, "Medikar Hastanesi olarak Karabük Eskipazarlılar Derneği üyelerine ayakta tedavi hizmetlerinde yüzde 20, yataklı tedavi hizmetlerinde ise yüzde 15 indirim sağlanacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaları ardından dernek ve hastane arasında protokol imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber