Samsun'da 4 kişi sahte para ve uyuşturucuyla yakalandı

Samsun'da Yunus ekipleri bir otomobilde yaptıkları aramada gözaltına alınan 4 kişi ile birlikte ruhsatsız tabanca, sahte para ve uyuşturucu madde ele geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2014 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsun'da 4 kişi sahte para ve uyuşturucuyla yakalandı

Samsun'da Yunus ekipleri bir otomobilde yaptıkları aramada gözaltına alınan 4 kişi ile birlikte ruhsatsız tabanca, sahte para ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'da piyasaya sahte para sürülmesi olayına karıştıkları iddia edilen şahısların içinde bulunduğu otomobilin plakası, polis tarafından tespit edildi. Manisa polisi, söz konusu otomobilde bulunanların başka illere de gidebileceğini göz önünde bulundurularak diğer illerin polisine bilgi verdi.

45 plakalı otomobilin Samsun'a giriş yaptığı MOBESE kameraları tarafından tespit edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli Yunus timleri, söz konusu otomobili İlkadım ilçesi Liman Mahallesi DLH Kavşağı'nda durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 33 adet sahte 100 liralık banknot, 1 adet ruhsatsız tabanca, 38 gram esrar maddesi ele geçti. Araçta bulunan Kamil K., Adnan Y., Uğur Ç. ve İsmail U., gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yapılan araştırma sonucu İsmail U.'nun Turgutlu 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 2 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber