İmam camii hoparlöründen ?teslim ol' çağrısı yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2006 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Göçük Köyü'nde, hayvan otlatma nedeniyle akrabalar arasında çıkan ve 2 kişinin yaralandığı olayın zanlısının yakalanması için köy imamı camii hoparlöründen ?teslim ol' çağrısında bulundu.

Çaltılı Mevkii'nde meydana gelen olayda 35 yaşındakie Salim Bolat ve eşi 42 yaşındaki Sebile Bolat, Sebile'nin ağabeyi 50 yaşındaki Şaban Dur ve eşi 55 yaşındaki Huri Dur ile hayvan otlama yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Salim Bolat, yanında bulunan av tüfeğiyle kayınbiraderi Şaban ile eşi Huri Dur'u vurarak yaralandı. Yaralı çift, köylüler tarafından götürüldüğü Tarsus 70'nci Yıl Devlet Hastanesi'ne tedaviye alındı.

İhbar üzerine köye gelen jandarma zanlı Salim Bolat'ı yakalamak için evine baskın yaptı. Ancak Bolat bulunamayınca jandarma köy imamı Kadir Kütük'ten yardım istedi. Kütük, bunun üzerine camii hoparlöründen, ?Dikkat, dikkat Salim Bolat, bir an önce gel askerlere teslim ol. Teslim olmassan eşini askerler götürecek'' şeklinde 3 kez anons yaparak teslim olmasını istedi. Ancak Bolat, bu çağrıya rağmen teslim olmadı.

Salim Bolat'ın eşi Sebile Bolat gözaltına alınmazken, köyden ayrıldığı anlaşılan Bolat'ın yakalanması için jandarma operasyonlarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber