Sebahat Döğen Deepo Outlet'te fotoğraf sergisi açtı

Antalya İnönü İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan fotoğraf sanatçısı Sebahat Döğen, Deepo Outlet Alışveriş Merkezi’nde “Yüreğimdeki Türkiye” adlı fotoğraf sergisi açtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2014 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sebahat Döğen Deepo Outlet'te fotoğraf sergisi açtı

Antalya İnönü İlkokulu'nda sınıf öğretmenliği yapan fotoğraf sanatçısı Sebahat Döğen, Deepo Outlet Alışveriş Merkezi'nde "Yüreğimdeki Türkiye" adlı fotoğraf sergisi açtı.

Serginin açılış törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ANFOD üyeleri, ANFAD üyeleri, AGİDER Başkanı Taliha Salman, Likyanın Dağları ve Yaylaları Grubu, İnönü İlkokulu öğretmenleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. 40 eserden oluşan sergi, Türkiye'nin birçok bölgesinden tarihi ve doğal güzellikleri gözler önüne seriyor. Sergide ayrıca Antalya'nın ilk ipek üzerine baskı yapılan tabloları da yer alıyor.

Üçüncü sergisini Deepo'da açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Fotoğraf sanatçısı Sebahat Döğen, "Fotoğraf bir dildir. Gördüğüm güzellikleri kalıcı kılmak ve sevdiklerimle paylaşmak adına 15 yıldır fotoğraf çekiyorum. Çalışmalarımı ilk olarak Alanya'da sergilemeye başladım. Türkiye genelinde yaptığım çalışmalardan oluşan 45 fotoğraflık sergi. Ayrıca Antalya'da açtığım ilk sergi. İpek baskı üzerine yapılmış çalışmalarımı getirdim buraya. Yaşadığım mutluluk için Deepo'dayım. Arkadaşlarımız, dostlarımız özellikle Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve diğer konuklarımız ipek baskı fotoğraflarımızı çok beğendiler. Çektiğimiz fotoğraflar hakkında görüşler olumlu" dedi.

Fotoğraf Sergisi 11-15 Ocak tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine açık kalacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber