Kız arkadaşımı arıyorum diyerek eve bıçak zoruyla girdi

Konya’da kız arkadaşını aradığını iddia eden madde bağımlısı bir kişi, arama yapmak için bıçakla tehdit ederek girdiği evde polise yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ocak 2014 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kız arkadaşımı arıyorum diyerek eve bıçak zoruyla girdi

Konya'da kız arkadaşını aradığını iddia eden madde bağımlısı bir kişi, arama yapmak için bıçakla tehdit ederek girdiği evde polise yakalandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Alparslan Sokak'ta bulunan bir apartmanın 1. katında meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu öğrenilen C.A. (30) kavga ettiği kız arkadaşını aramaya başladı. Akşam saatlerinde uyuşturucu madde kullanan C.A. karşısına gelen ilk kişiyi bıçakla tehdit ederek "Tuana nerede" diye sordu. Şüphelinin uyuşturucu madde kullandığını fark ederek korkan vatandaş Tuana'nın yaşadığı ev olarak bir adres söyledi. Aramaya devam eden madde bağımlısı şüpheli, verilen adresin Ö.A. ve kız kardeşi H.A'nın kaldığı ev olduğunu düşünerek kapıyı çaldı. Kapıya gelen Ö.A'ya şüpheli C.A, "Tuana burada mı" diye sorduktan sonra hayır cevabını alınca evden ayrıldı. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra eve tekrar giden C.A. kapıyı açan Ö.A'yı bıçakla tehdit ederek "Bana yalan söylüyorsunuz" deyip zorla içeriye girdi. Ağabeyinin bıçakla tehdit edildiğini gören kız kardeşi H.A. polisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliğine bağlı ekipler şüpheli C.A'yı evden çıkacağı sırada yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliden korkan ağabey ve kız kardeşin sakinleştikten sonra şikayetçi olduklarını söylemesi üzerine şüpheli sağlık kontrolünden geçirilerek Şehit Topel Polis Merkezi'ne götürüldü. Madde bağımlısı şüphelinin polisteki ilk ifadesinde, "Tuana'yı arıyorum. Eve girdim ve içeride Tuana'yı aradıktan sonra kız kardeşini gördüm özür dileyerek evden çıkıyordum siz yakaladınız" dediği öğrenildi. Şüpheli, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine teslim edildi.

Yapılan incelemelerde uyuşturucu tedavisi gördüğü ve uyuşturucu madde kullanmaktan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen şüpheli C.A'nın uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı 6 ay kesinleşmiş cezasının olduğu da öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber