Dolandırıcılık olayının altından yasak aşk çıktı! Öğretmen ve bir doktor gözaltına alındı.

Haber Giriş : 06 Mayıs 2006 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da bir bankanın 2 ayrı şubesini dolandırdıkları iddiasıyla eşi ve bir arkadaşıyla tutuklanan genç kadının, lise öğretmeniyle ilişkisi olduğu ortaya çıktı.
Genç kadının, "öğretmeninden hamile kaldığı ve daha sonra kürtaj yaptırdığı" yönündeki ifadesi üzerine öğretmen ve bir doktor gözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, düzenledikleri sahte belgelerle bir bankanın 2 şubesini 50 bin YTL dolandırdıkları iddia edilen Fatma Ç. (21) eşi Emrah Ö. (24) ve arkadaşı Macide T'yi (20) gözaltına aldı.

Zanlılardan Fatma Ç'nin polise verdiği ifadesinde, bankaları, lise öğretmeni Bestami K. ve eşi Nursen K'den, adlarına düzenledikleri belgelerle intikam almak için dolandırdıklarını söylediği öğrenildi.

Merkez Yıldırım ilçesinde 5 yıl önce bir lisede 3. sınıfta eğitim görürken biyoloji öğretmeni Bestami K. tarafından tecavüze uğradığını öne süren Fatma Ç, o tarihten itibaren 4 yıl süreyle öğretmeniyle ilişkisi olduğunu ileri sürdü.

Fatma Ç, Bestami K'nin bu ilişki süresince sürekli eşinden boşanıp kendisiyle evleneceğini söylediğini, geçen ağustos ayında rahatsızlanarak Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi'ne gittiğini, yapılan kontrolde 6 aylık hamile olduğunun söylendiğini dile getirdiği ifade edildi.

Bunun üzerine Bestami K. tarafından Doktor Ali M'nin muayenehanesine götürüldüğünü ve 6 Ağustos 2005'te zorla kürtaj yapıtırıldığını anlatan Fatma Ç, bu olayın ardından öğretmenin eşinden ayrılmayacağını kendisinin metresi olarak kalmasını istediğini söylediğini öne sürdü.

Kürtaj olayının ardından Emrah Ö. ile evlendiğini anlatan Fatma Ç, eşi ve arkadaşıyla, bu şekilde intikam aldıklarını kaydetti. Fatma Ç, eşi Emrah Ö. ve arkadaşı Macide T. sorgulamalarının ardından "Sahte belgelerle dolandırıcılık" suçundan sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanırken, polis, genç kadının ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişletti.

Merkez Osmangazi ilçesinde bir lisede öğretmenlik yapan Bestami K.ile doktor Ali M. gözaltına alındı. Doktorun muayenehanesinde yapılan incelemelerde, F.Ç'nin 6 Ağustos 2005 tarihinde kürtaj yapıldığına dair belgeler ele geçirildi. Zanlılardan Bestami K, "Zorla küçük yaştaki çocuğun ırzına geçmek", Ali M. ise "Tıbbi zaruret olmadan kürtaj yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber