Lise öğrencisi karnesini alamadan öldü

Ordu'da yolcu minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Cansu Kuru'nun birinci dönem karnesinin öğretmenleri tarafından hazırlandığı öğrenildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2014 16:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lise öğrencisi karnesini alamadan öldü

Yolun karşısına geçmeye çalışan Ordu Lisesi 9-K sınıfı öğrencisi Cansu Kuru'nun (16), yolcu minibüsünün çarpması sonucu hayatı kaybettiğini öğrenen öğretmenleri ve sınıf arkadaşları, Cansu'nun sırasına karanfil bıraktı.

Cansu Kuru'nun fotoğrafının da yer aldığı sırada sınıf arkadaşları tarafından yazılan, "Her zaman kalbimizdesin" ve "Seni unutmayacağız" şeklindeki notlar dikkati çekti.

Öte yandan, Cansu Kuru'nun ilk dönem karnesinin öğretmenleri tarafından hazırlandığı ortaya çıktı. Karnede Cansu Kuru'nun notlarındaki başarısı gözden kaçmadı.

Okul Müdürü Mustafa Turgut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cansu Kuru'nun ölüm haberiyle adeta yıkıldıklarını belirtti.

Cansu Kuru'nun örnek bir öğrenci olduğuna işaret eden Turgut, "Çok üzüntülü bir gün yaşıyoruz. Maalesef okulumuzun en başarılı öğrencilerinden Cansu'yu kaybettik. Çok hanım hanımcık ve çok düzgün bir öğrencimizdi. Ona çok üzüldük. Derslerinin neredeyse tamamı 80 ve 90 üzerindeydi. Öğrencimizin 24 Ocak'ta alacağı karnesi de ilgili birim tarafından hazırlanmıştı ama karnesini almak öğrencimize nasip olmadı. Allah mekanını cennet etsin. Cansu'yu çok özleyeceğiz" dedi.

- Sınıf arkadaşları gözyaşlarıyla anlattı

Cansu'nun 9-K sınıfındaki sıra arkadaşları da gözyaşları içinde üzüntülerini anlattı.

Sınıf öğrencilerinden Alperen Yılmaz, Cansu'nun çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Ani gelen ölümüne çok üzüldük. Kendisi çok başarılı birisiydi. En iyi arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Babasını çok özlemişti. 4 aydır il dışında olan babasını görmeyi çok istiyordu ama babasını göremeden gitti" dedi.

Altınordu ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de, Ömer K. idaresindeki 52 D 0215 plakalı yolcu minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Ordu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Cansu Kuru'ya çarpmış, yaklaşık 20 metre aracın altında sürüklenerek ağır yaralanan Kuru, kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber