İzmit'in örnek işyerleri çoğalıyor

İzmit Belediyesi’nin örnek işyeri halkası her geçen gün genişliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2014 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmit'in örnek işyerleri çoğalıyor

Belediyenin Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde temizlik,hijyen, görsel estetik ve ruhsat konularında başarılı olan esnaflara örnek işyeri belgeleri veriliyor.

Yaklaşık 2 yıl önce başlatılan proje kapsamında 60'dan fazla işyerine söz konusu belgeden verildi. Her geçen gün genişleyen Örnek İşyeri halkasına 5 yeni yer daha katıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, halkaya yeni eklenen işyerlerini tek tek ziyaret edip hem belgeleri teslim etti hem de işletme sahipleriyle çalışanlarını tebrik etti. Ruhsat ve Denetim Müdürü Erdoğan'ın da yer aldığı belge tesliminde konuşan Başkan Doğan, "Kent estetiği ve fiziksel diğer iyileştirmelerle güzelleştirmeye çalıştığımız İzmit'in her yönüyle örnek ve güzel bir şehir olmasının hedefliyoruz. Bu anlayışla belirlediğimiz standartlara uyan, kalite ve güler yüz ile kusursuz hizmet veren işyerlerine teşekkür etmek ve bir nebzede olsun onları ödüllendirmek adına bu belgeleri veriyoruz. İşletme sahip ve çalışanlarını tebrik ediyor hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Doğan'ın elinden belgelerini alan esnaflar da ticarette hizmet kalitesinin önemli olduğunu söyleyerek kendilerine bu konuda destek olan İzmit Belediyesi'ne teşekkür ettiler. İzmit Belediyesi'nin başlattığı uygulama ile örnek işyeri ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan işletmeler şunlar: Horon Pide, Marifet Restaurant, Kavur Et Kebap, Arma Kebap Osmanlı Tulumbacısı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber