Beyoğlu'nda kaçak içki ve uyuşturucu operasyonu

Beyoğlu’nda çeşitli adreslere yönelik yapılan baskınlarda, çok miktarda uyuşturucu, kaçak içki ve sigara ele geçirilirken, aralarında bir büfe sahibinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2014 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beyoğlu'nda kaçak içki ve uyuşturucu operasyonu

Beyoğlu'nda çeşitli adreslere yönelik yapılan baskınlarda, çok miktarda uyuşturucu, kaçak içki ve sigara ele geçirilirken, aralarında bir büfe sahibinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçakçılık ve uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin yakalanması için inceleme başlattı. Yapılan tespitlerin ardından savcılık izniyle harekete geçen ekipler, ilçe dahilinde çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Yapılan operasyonlarda bir işyerini mutfağında arama yapan ekipler, çok miktarda uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirdi.

Öte yandan, Kasımpaşa Bahriye Caddesi üzerindeki bir büfede kaçak içki satıldığı ihbarını alan polis ekipleri, büfeye baskın düzenledi. Ekiplerin büfede yaptığı incelemeler sonucunda kutuların içerisinde zula edilmiş vaziyette çok sayıda kaçak içki ele geçirdi. Ekipler, kutuların içerisindeki içkileri daha sonra araca taşırken, büfe sahibini de gözaltına aldı. Gözaltına alınan büfe sahibi ise gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. Ele geçirilen uyuşturucu, kaçak içki ve sigaralar ise daha sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan baskınlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber