Hem antrenör hem şoför hem de gazeteci

Sivas Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Telekomspor'un antrenörü, eski milli futbolcu Murat Polat'ın takımı için yapmadığı şey yok. Antrenörlüğün yanı sıra takımının servis şoförlüğünü de Polat, ayrıca gazetecilik görevini de aksatmadan sürdürüyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2014 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hem antrenör hem şoför hem de gazeteci

Antrenörlük ve şoförlüğün yanında maçlarda gazeteci yeleği giyerek takımının ve diğer takımların fotoğraflarını çeken Polat, takımın maç saati geldiğinde ise gazeteci yeleğini çıkararak kulübeye geçiyor. Maç sırasında oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan Polat, maçların ardından oyuncularını evlere bıraktıktan sonra gazetesine giderek haberlerini hazırlıyor.

'8 yıldır amatör takımlarda görev yapıyorum'

Futbolculuk dönemlerinde, genç milli takımlarda Sergen Yalçın ve Okan Buruk gibi futbolcularla forma giydiğini kaydeden Polat, futbolculuk kariyerini 2002-2003 sezonunda noktaladığını ifade etti. Futbolu bıraktıktan sonra 2005 yılında gazeteciliğe başladığını dile getiren Polat, daha sonra Gaziantep'te katıldığı antrenörlük kursunu başarıyla tamamlayarak diploma aldığını ve 8 yıldır amatör takımlarda görev yaptığını belirtti.

Kulübünün başarısı için mücadele ettiğini söyleyen Polat, "Takımda 3 ayrı işe birden bakıyorum. Sivas'ta, spor ve basın sektörüne hizmet etmekten gurur duyuyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber