Öğrenci olaylarını protesto eden grup arasında arbede

Kadıköy’de, bir üniversitesi öğrencisinin saldırıya uğramasını protesto etmek isteyen grup üyeleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci olaylarını protesto eden grup arasında arbede

Geçen hafta Marmara Üniversitesi öğrencisi Yavuz Ulaş, Kadıköy'de uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanmıştı. Bugün akşam saatlerinde arkadaşlarının uğradığı saldırıyı protesto etmek amacıyla bir grup Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü önünde toplandı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği yaklaşık 150 kişilik grup, sloganlar atarak protesto gösterisi düzenledi. Basın açıklaması okuyan grup daha sonra Kadıköy'e doğru yürüyüşe geçti. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ni bir süre trafiğe kapatan grup, sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüş sırasında grup arasında bulunan bazı öğrenciler bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonrasında kısa süreli arbede yaşandı. Arbede sonrasında grubun içinden bir kısım öğrenci ayrıldı. Diğer öğrenciler yürüyüşlerini devam ettirdi.

Yavuz Ulaş'ın saldırıya uğradığı noktada duran öğrenciler şiir okuduktan sonra Altıyol'de yürüyüşlerini olaysız bir şekilde bitirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber