İşsiz genç, Hükümet Konağı'nın çatısına çıktı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde cezaevinden yeni çıkan ve iş bulamadığı için bunalıma girdiği ileri sürülen bir kişi, Hükümet Konağı'na çıkarak intihar etmek istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşsiz genç, Hükümet Konağı'nın çatısına çıktı

Edinilen bilgiye göre cezaevinden yeni çıkan ve işsiz olduğu için bunalıma giren Şükrü Özalp, 5 katlı yeni Hükümet Konağı binasının çatısına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Şükrü Özalp'ı gören vatandaşlar durumu aynı binada bulunan polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri bina etrafında önlem alırken, polisler ise Şükrü Özalp'ı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Polisin ikna çabaları devam ederken Şükrü Özalp'ın dalgınlığından yararlanan bir polis memuru şahsı yakalayıp çatıdan indirmeyi başardı.

Polisin intihardan son anda kurtardığı Şükrü Özalp, cezaevinden yeni çıktığını ve kimsenin kendisine iş vermediği için bunalıma girip intihar etmek istediğini belirtti. Özalp, "Cezaevinden yeni çıktım ve ailemin de durumu iyi değil. Birçok yere iş için başvurdum ancak sabıkalı olduğum için bana iş veren olmuyor. Kaymakama ve diğer yerlere birçok dilekçe ile iş başvurusu yaptım ancak bana sabıkam var diye iş veren olmadı. Ekonomik olarak ailece çok zor durumdayız. Bunalıma girip intihar etmek istedim" dedi.

Şükrü Özalp, Şehit Murat Akançay Karakolu'nda ifadesinin alınmasının ardından sağlık raporu için ambulansla hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber