Polisin öldürdüğü iddia edilen Emrah Barlak davası ertelendi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 12 Ağustos 2012’de meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan tartışmada bir polis memuru tarafından vurularak öldürüldüğü iddia edilen Emrah Barlak’ın davasına devam edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisin öldürdüğü iddia edilen Emrah Barlak davası ertelendi

İzmir 6. Ağır Mahkemesi'nde görülen davaya ölen Emrah Barlak'ın ailesi, avukatları ve sanık polis memuru İmran K. katıldı. Duruşmaya katılan ve olay günü yaralanan Erhan Barlak, polis memuru İmran K.'nın ağabeyi Emrah Barlak'ı bilerek ve kasıtlı öldürdüğünü, olay esnasında hiçbir biçimde provokatif bir girişimde bulunmadıklarını belirten ifadesini dünkü duruşmada bir kez daha tekrarladı. Barlak ailesi de, çocuklarını kasten öldürdüğünü iddia ettikleri sanık polis memurunun en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Sanık polis memuru İmran K. ise, suçsuz olduğunu belirterek tahliyesini istedi. Barlak ailesinin avukatları, polis memuru İmran K.'nın devlet tarafından verilen silahı kötüye kullandığını belirttiler.

Duruşmada çok sayıda resmi ve sivil polis geniş güvenlik önlemi alırken, mahkeme heyeti olay günü çekilen ve bilirkişiye gönderilen görüntü kayıtlarının mahkemeye gönderilmemesi nedeniyle duruşmayı Mart ayına erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber