Karda mahsur kalan işçileri jandarma kurtardı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Koçdavut Yaylası'nda kar yağışı nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kalan taşeron elektrik dağıtım firmasında çalışan 6 işçi, jandarma ekibi tarafından kurtarıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2014 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karda mahsur kalan işçileri jandarma kurtardı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Koçdavut Yaylası'nda kar yağışı nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kalan taşeron elektrik dağıtım firmasında çalışan 6 işçi, jandarma ekibi tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Kaş Yaylası'nda elektrik dağıtım hatlarının kontrolünü yapan taşeron firmanın 8 çalışanı, iş bitimi sonrası kamyonetle konakladıkları Koçdavut Yaylası'na geri döndü. Sabah saatlerinde tekrar yola çıkan 6 işçi, Koçdavut Yaylası geçidinde kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı.

Araçları ise manevra yaptığı sırada kara saplanan 6 işçi, saatler sonra buldukları bir tepeden jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen Alanya İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekibi, Alanya Kaymakamlığı'ndan tahsis edilen bir kar kürüme aracı ile yola çıkarak, kısa süre sonra mahsur kalan 6 işçiye ulaştı. İlk olarak sıcak içecek ikram edilen işçiler, daha sonra iş makinesiyle araçlarının saplandığı kardan çıkarılmasıyla yola kaldıkları yerden devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber