Danıştay valiye görevini iade etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2006 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Valisi Mustafa Rasih Özbek, Burdur Valiliği görevine Danıştay kararıyla geri dönerken, Can Direkçi, merkez valiliğine atandı.

26 Mayıs 2006 16:34 Yazı boyutunu büyütmek için Burdur Valiliğinden alınan bilgiye göre, Burdur Valisi iken 2003 yılında merkeze alınan Mustafa Rasih Özbek, kararın iptali için Danıştaya açtığı davayı kazanarak, göreve iade edildi.

İçişleri Bakanlığınca Burdur Valiliğine bugün gönderilen yazıda, Can Direkçi'nin merkeze alındığı, Merkez Valisi Mustafa Rasih Özbek'in Burdur Valiliğine atandığı bildirildi.

Burdur Valisi Can Direkçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mustafa Rasih Özbek'in Danıştaya açtığı davayı kazandığını vurgulayarak, ''Kararın gereği yerine getirilmiştir, hayırlı olsun'' dedi.

Burdur Valisi olarak 2.5 yıl görev yaptığını, kentte çok güzel günler geçirdiğini ve bir çok mutluluğu Burdurlularla yaşadığını belirten Can Direkçi, ''Ama önemli olan Burdurluların bizler hakkındaki kanaatleri'' diye konuştu.

Direkçi, Burdur'un her alanda büyük potansiyeli olduğunu belirterek, bilgisi ve tecrübesi dahilinde kente hizmet için çalıştığını ve birçok proje geliştirdiklerini ifade etti. Direkçi, Burdur halkı ve Vali Rasih Özbek'in katkılarıyla projelerin devamını diledi.

Mustafa Rasih Özbek, Burdur Valiliği görevini yürütürken, 8 Aralık 2003'te Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile merkeze alınmış yerine Can Direkçi atanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber