Devlet Bakanlarının bugünkü programları...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Haziran 2006 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurulu saat 15.00'te toplanacak.

- AK Parti Grup Toplantısı saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

- CHP Grup Toplantısı saat 13.00'te yapılacak.

- TBMM Plan Bütçe Komisyonu toplantısı 15.30-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

- TBMM KİT Komisyonu toplantısı saat 14.30'da yapılacak.

- TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu toplantısı saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

- CHP Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, saat 11.30'da, Safranbolu'dan gelen ticaret heyetini kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TESKOMB 35. Olağan Genel Kurulu'na katılacak.

Bakanların faaliyetleri

- Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Ankara'da saat 10.15'te, Lübnan Ekonomi ve Ticaret Bakanı Sami Haddad ile görüşecek.

- Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Ankara'da saat 13.30'da 'Sağlıklı Gençlik Sağlıklı Gelecek' isimli serginin açılışını yapacak.

- Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, saat 14.30'da TESKOMB Genel Kurulu'na katılacak.

- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ankara'da saat 09.30'da 'Çiftçilere Poliçe Verilmesi Töreni'ne katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Niğde'de bazı açılış ve incelemelerde bulunacak. Bakan Çelik, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından 127 okulda kurulan bilgi teknolojileri sınıflarını temsilen Gazi İlköğretim Okulu Bilgi Teknolojileri Sınıfı'nın açılışını yapacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Türkiye Genç İş Adamları Derneği Ankara Şubesi'nin saat 12.00'de düzenleyeceği 'Çankaya Toplantıları'na katılacak.

- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, saat 14.00'te HUDER Genel Başkanı Avukat Yakup Erikel'i kabul edecek.

- Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Vehbi Hatipoğlu, Ankara'da saat 11.00'de Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ankara'da saat 11.30'da, Atabey operasyonu ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ankara'da saat 10.30'da, Dünya Türk İş Adamları 6. Kurultayı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Kamu İhale Kurumu Başkanı Dr. Hasan Gül, Ankara'da saat 09.30'da, 'Kamu İhale Süreçlerine İlişkin Yeni Kılavuzların Tanıtımı' konulu toplantı düzenleyecek.

- Dünya Bankası ve Roç Enerji Limited arasında Ankara'da saat 15.00'te, 'Güneş Enerjisi ile Tuz Giderme ve Su Arıtma' projesi imza töreni imzalanacak.

- Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ankara'da saat 14.00'te sertifika töreni ile sergi açılışı yapılacak.

- Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Altınbaş, saat 18.00'de Ankara Merkezi'nin açılışını yapacak.

- Ankara Barosu Genç Avukatlar Grubu, saat 17.00'de, 'Gençler Soruyor, Başkanlar Cevaplıyor' paneli düzenleyecek.

- Karayipler ve Latin Amerika Ticaret Derneği tarafından Ankara'da saat 20.00'de, 3. Karayipler ve Latin Amerika Festivali gerçekleştirilecek.

- İstanbul Valisi Muammer Güler, saat 17.30'da Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyecek. Güler ayrıca, saat 10.00'da bağışçılar ile İstanbul Valiliği Büyük Salon'da bir protokol imzalayacak.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 11.00'de Kadıköy Sahrayı Cedid Atatürk Caddesi Kireçhaneler Sokak'taki Şener Birsöz İlköğretim Okulu'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy'de onarımları yapılan 23 ilköğretim okulunun toplu açılışını yapacak.

- Eminönü Belediyesi tarafından düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı 1. Uluslararası Eminönü Sempozyumu'nun basın toplantısı, saat 10.30'da Sepetçiler Kasrı Kubbeli Salon'da gerçekleştirilecek. Basın toplantısına Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er ve Prof. Dr. İlber Ortaylı katılacak.

- Moğolistanlı Contortionist Akrobatları, saat 14.00'te Polaris'in Ümraniye Alemdar Caddesi'ndeki Ümraniye Mağazası, saat 18.00'de de Pendik Ihlamur Sokak'taki Pendik Mağazası'nın açılışlarında birer şov yapacak.

- 78'liler Girişimi, saat 12.30'da Taksim Gezi Parkı'nda bir basın açıklaması yaparak, 6 Haziran 1981'de 4 devrimcinin öldürülmesi ile ilgili dosyanın yeniden açılmasını isteyecek.

- Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Altınkoza Film, Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışı "Anlat İstanbul" filmiyle başlayacak.

- Konya'daki mesleki ve teknik eğitim veren yaygın ve örgün eğitim kurumlarınca üretilen ürünlerin ve hizmetlerin sergileneceği METEF 2006 Fuarı saat 10.00'da Konya Ticaret Odası Sergi Salonu'nda açılacak.

- Sivas'a gelecek olan Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası (DİSK) Genel Başkanı Süleyman Çelebi ile SES Genel Başkanı Köksal Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne bir dizi ziyarette bulunacak.

- 3. Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı 11 ülkeden 21 sanatçının katılımı ile Nevşehir'in Uçhisar Beldesinde başlayacak.

- Tunceli'de şehit olan polis memuru Müslüm Yüksek için yarın öğlen Bayraklı'da Ali Sinan Camii'nde tören düzenlenecek.

- Makedonya'nın Bitola kentinde yapılacak olan Uluslararası Saç, Makyaj ve Güzellik Fuarı'na Türkiye'yi temsil edecek İzmirli kuaförler, basına mini şov yapacak.

- İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, MHP İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret edecek.

- Bingöl'de teröristlerce şehit edilen Piyare Er Ömer Yankayış Delikliçınar Yeni Camii'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

EKONOMİ GÜNDEMİ

-------------------------------

IBM Global CEO Araştırması 2006 toplantısı

- Araştırma ve analizleriyle iş dünyasını sürekli bilgilendiren ve geleceğe yönelik ipuçları veren IBM, dünya genelindeki üst düzey yöneticilerle (CEO) yaptığı araştırmanın 2.'sini, 2005 yılında 765 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. IBM, CEO Araştırması'nın sonuçlarını saat 09.00'da Swissotel'de açıklayacak.

Koç Holding Eğitim Başarı Armağanları Ödül Töreni

- Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un da katılımı ile düzenlenecek olan Eğitim Başarı Armağanları Ödül Töreni, saat 12.00'de Koç Holding'in Nakkaştepe Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Intel konferansı

- Intel Türkiye Genel Müdürü Ege Ertem'in katılımıyla gerçekleştirecek, kanal üyelerinin teknolojiye adaptasyonunu hızlandırmayı ve işlerini geliştirmeye yönelik adım atmalarını hedefleyen Intel Kanal Konferansı, saat 09.30'da Ceylan Intercontinental Otel'de yapılacak.

Prizma Lab. ödül töreni

- Moleküler biyoloji konusunda yapılan araştırmaları çoğaltmak ve araştırmacıları teşvik etmek amacıyla Prizma Lab. tarafından düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceği toplantı, saat 16.30'da Feriye Lokantası'nda yapılacak.

Ak Yatırım'ın borsa hizmetleriyle ilgili yeni hizmeti

- AK Yatırım'ın borsa işlemlerine yönelik yeni hizmetiyle ilgili basın toplantısı, Genel Müdür Berrin Önder'in katılımıyla saat 10.00'da AK Yatırım Genel Müdürlük Binası'nda (Gümüşsuyu) yapp'da saat 14.00'te sertifika töreni ile sergi açılışı yapılacak.

Aygaz'ın toplantısı

- Aygaz'ın, merkezi Brüksel'de bulunan Avrupa LPG Birliği'nin (AEGPL) her yıl Avrupa'nın bir şehrinde düzenlediği ve Türkiye LPG Derneği'nin (TLPGD) girişimiyle bu yıl İstanbul'da gerçekleştirilen Uluslararası LPG Fuarı ve Kongresi'nin değerlendirileceği, LPG Piyasası Kanunu'nun Geçici 2. Maddesi'nin tartışılacağı toplantı, saat 19.30'da Hyatt Regency'de yapılacak.

Demirdöküm, İKSV 13. Uluslararası İstanbul Caz Festivali Tanıtım Kokteyli

- Demirdöküm'ün sponsor olduğu İKSV 13. Uluslararası İstanbul Caz Festivali'nin tanıtım kokteyli, saat 18.30'da İstanbul Jazz Center'da yapılacak.

DÜNYA GÜNDEMİ

---------------------------

Solana İran'da

- AB Dış Politika ve Güvenlik Yüksek Temsilcisi Javier Solana, BM Güvenlik Konseyi'nin daimi 5 üyesi ve Almanya tarafından hazırlanan teklif paketini İran'a sunacak. Solana İranlı yetkililerle görüşecek.

Chirac- Merkel görüşmesi

- Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, Berlin'de bir araya gelecek. Görüşmede İran'ın nükleer programının da ele alınması bekleniyor.

Normandiya çıkarmasının yıldönümü

- 2. Dünya Savaşı sırasında Müttefiklerin Normandiya'ya çıkarma yapmasının 62. yılı nedeniyle Fransa'da tören düzenlenecek.

Doğu Timor'da şiddet olayları

- İç şiddetin yeniden patlak verdiği Doğu Timor'da gerginlik devam ediyor.

Rumsfeld'in Endonezya ziyareti

- ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, Endonezya'ya 3 günlük bir ziyaret düzenliyor. Rumsfeld'in ziyaretinde askeri işbirliği ve terörle mücadele konularının ele alınması bekleniyor.

Filistin'de referanduma doğru

- Filistin lideri Mahmud Abbas, Hamas ve El Fetih'in siyasi program konusunda anlaşamamaları üzerine referandum kararı aldı. Abbas, referandumun ne zaman yapılacağını bugün açıklayacak.

Endonezya depreminin ardından

- Yaklaşık 6 bin kişinin öldüğü, binlerce kişinin yaralandığı ve on binlerce evin yıkıldığı Endonezya'da, depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

59. Dünya Gazeteler Birliği Zirvesi

- Dünya Gazeteler Birliği'nin Rusya'nın başkenti Moskova'daki Kremlin Sarayı'nda gerçekleştirilen 59. zirvesi devam ediyor.

Ilyumzhinov, basın açıklaması yapacak

- Uluslararası Satranç Federasyonu Başkanı Kirsan Ilyumzhinov Moskova'da basın açıklaması yapacak.

Putin, Kissinger'i ağırlıyor

- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD eski Başkanı Henry Kissinger'i ağırlıyor.

Hessami basın açıklaması yapacak

- İran Havayolları Başkanı Saeld Hessami, ABD'nin sivil havacılık endüstrisi alanındaki ambargosunun etkilileri konusunda basın açıklaması yapacak.

Verhofstadt Belçika'ya gidiyor

- Belçika Başbakanı Guy Verhofstadt Letonya Cumhuriyeti'ni ziyaret edecek.

Lajolo'nun Karadağ ziyareti

- Vatikan'ın dış politika temsilcisi Başpiskopos Giovanni Lajolo Karadağ'ı ziyaret edecek.

Dünya Kupası hazırlıkları devam ediyor

- 9 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası hazırlıkları devam ediyor.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Fahri Tatan, saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde resmi sözleşmeye imza atacak.

- 16 Yaş Altı Milli Takım, Uluslararası Viktor Bannikov Turnuvası'ndaki ilk maçında yerel saatle 13.00'te Rusya ile karşılaşacak.

- Teknik direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı 18 Yaş Altı Milli Takım, özel maçta Rusya ile Reutov Stadı'nda karşılaşacak.

- Coca Cola B Gençler Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları Kura Çekimi, saat 12.30'da TFF Beylerbeyi Tesisleri'nde gerçekleşecek.

- Petrol Ofisi Olimpik Windsurf Avrupa Şampiyonası basın bilgilendirme toplantısı, saat 09.30'da Ortaköy House Cafe'de gerçekleştirilecek. Toplantıda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Azat Baykal, TSYD Başkanı Esat Yılmaer ve sponsor kuruluşların temsilcileri katılacak.

- Trabzonspor'da Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin yardımcılığına getirilen Hüsnü Özkara, saat 11.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber