Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Mayıs 2014 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri,Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Ordu, Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SOMA'da Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; gecenin en düşük sıcaklığının 12, bugün (Çarşamba) günün en yüksek sıcaklığının 26 derece olması bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilğililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber