Çiçek: Üç dönem şartı doğru karar

Cemil Çiçek, Erdoğan sonrası AK Parti'yi değerlendirdi: Bir Türkiye partisi söz konusu. Bu nedenle herkes sorumluluk içinde, sorun yaşanmaz.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 16 Ağustos 2014 08:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çiçek: Üç dönem şartı doğru karar

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, halkın oylarıyla Köşk'e çıkan Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkmasının AK Parti'yi nasıl etkileyeceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Çiçek'in AKŞAM'a özel sözleri: AK Parti'ye kurulduğu tarihten daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Bu önemi dolayısıyla herkes sorumluluk içinde davranacaktır. Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'de herhangi bir sorun yaşanacağına ihtimal vermiyorum. AK Parti'nin katıldığı ilk seçimden itibaren aldığı bütün sonuçları harita üzerine yaydığınızda, bir Türkiye partisi olduğunu görürsünüz.

Çevremizde olanlara baktığımızda Türkiye'nin kaybedecek bir dakikasının bile olmadığını görürüz.

'ÜÇ DÖNEM ŞARTI DOĞRU KARAR'

Hepimize düşen görev, devletin tüm kurumlarının tüm gücüyle çalışmasına katkı vermek. AK Parti için geçerli olan üç dönem şartı kendi içerisinde doğru bir karar gibi görünüyor. Bu konuda çeşitli düşünceler var, süreç içinde değişir, değişmez bilemeyiz. Ama ben kişisel olarak, böyle bir beklenti içerisinde değilim. ÇINAR COŞKUNSERÇE

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber