Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan: - "Okmeydanı'nda bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdik. Tapuların tamamlanmasının ardından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayabiliriz"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2014 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdiklerini, tapuların tamamlanmasının ardından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayabileceklerini bildirdi.

Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Demircan, Okmeydanı Semt Konağı'nda düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı'nda bölge halkıyla bir araya geldi.

Burada vatandaşların sorularını yanıtlayan Demircan, belediye olarak ilk günkü heyecanla çalışmaya devam ettiklerini belirtti. İlk verdikleri sözü tuttuklarını aktaran Demircan, şöyle devam etti:

"Belediye olarak bizim öncelikli işimiz vatandaşımızın tapusunu vermek. Okmeydanı'nda bir yılda tapuların yüzde 20'sini verdik. Tapuların tamamlanmasının ardından hak sahipleriyle karşılıklı anlaşıp uzlaşarak ve imzalarımızı atarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayabiliriz. Tarlabaşı, Sütlüce ve ardından Okmeydanı projesiyle son on yılda Beyoğlu'nda yaşayanlara umut verdik. Okmeydanı projesiyle önemli mesafe aldık. Vatandaşımızın yüzde 80'i müracaatını yaptı. Biz tapu verme işinin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz."

Demircan, Beyoğlu'nda kimsenin hayal bile edemediği, "asla olmaz" dediği işleri çözdüklerine kaydederek, vatandaşların beklediği "dönüşüm" için çalışmalarını sürdürdüklerini de anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber