Görevden alınan başhekim odasını dağıttı

Haber Giriş : 29 Haziran 2006 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

hürriyet

Eskişehir Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği görevinden alınan Opr. Dr. Gültekin Güney'in ayrılmadan önce odasını dağıttığı öne sürüldü.

Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2.5 yıldır Başhekimlik yapan Opr. Dr. Gültekin Güney, personele çeşitli konularda baskı yaptığı gerekçesiyle Sağlık Müdürlüğü'nün isteği doğrultusunda Valilik tarafından görevinden alındı. Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne uzman doktor olarak ataması yapılan Opr. Dr. Gültekin Güney'in 23 Haziran günü Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği göreviyle ilişkisi kesildi. Opr. Dr. Güney'in görevden alınmasına tepki gösterdiği ve hastaneden ayrıldığı gün Başhekimlik odasını dağıttığı öne sürüldü. Opr. Dr. Güney'in boşalttığı odaya giren personelin, aralarında çok sayıda gizli evrakın da bulunduğu evrakı yerlere atılmış olarak buldukları, dolap ve çekmecelerin de açık olduğu belirtildi.

Hastane yönetimi, dağınık haldeki odayı fotoğraf makinesi ve video kamerayla görüntüleyip bunları Sağlık Müdürlüğü'ne teslim etti. Sağlık Müdürlüğü de odayı dağıttığı gerekçesiyle Opr. Dr. Güney hakkında soruşturma başlattı.

Opr.Dr. Güney konuyla ilgili bir açıklamada bulunmazken Eskişehir Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği'ne aynı hastanede kadın- doğum uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Mehmet Bilgi atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber