Zabıta memuru Müdürünü bilinmiyen numaradan tehdit etmiş

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2006 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda bir zabıta memuru isimsiz telefonlarla müdürünü tehdit ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada yargılanmaya başladı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Adapazarı Merkez Belediyesi Zabıta Müdürü Recep Gülsoy bilinmeyen bir numaradan aranarak tehdit edildiği gerekçesiyle cumhuriyet savcılığına şikayette bulundu.

Dinlemeye alınan telefonun, Gülsoy'un birlikte çalıştığı zabıta memuru Selim Tamiş'e ait cep telefondan arandığı belirlendi.

Savcılığa suç duyurusunda bulunulması üzerine açılan davanın ilk duruşması Sakarya Adliyesi Sulh Ceza Mahkemesinde görüldü.

Duruşmada ifade veren zabıta memuru Selim Tamiş, belirlenen cep telefonu numarasının kendisine ait olduğunu, ancak Gülsoy ile telefonda görüşmediklerini söyledi. Tamiş, "Çalışma saatlerinde Gülsoy bana kötü davranıyordu. Bir görev sırasında bana (salak zabıta)

diyerek hakaret etti. Ancak bu davranışlarından dolayı Gülsoy ile bu konu hakkında tartışmadık" dedi. Tamiş, tehdit telefonları iddiasını ise reddetti. Zabıta Müdürü Gülsoy ise ifadesinde 2-22 Mart tarihleri arasında 10'a yakın hakaret ve tehdit içerikli telefonlar aldığını ve arayan kişinin çocuklarını ve kendisini öldürmekle tehdit ettiği bildirdi. Tamiş ile aralarında daha önceden hiçbir tartışma yaşanmadığını belirten Gülsoy, "Kendisini kurumda en çok koruyan, kollayan kişi bendim. Bunu bana neden yaptı anlamıyorum. Telefon numarası tespit edilince çok şaşırdım. Hiçbir anlam veremedim. Bana oğlumun her okul çıkışında nöbet tutturdu. 1 buçuk ay çocuğumun başına bir şey gelecek diye okul kapılarında nöbet tuttum" dedi. Gülsoy, mahkemeye uzlaşmak istediğini bildiren Tamiş'in bu isteğini de reddetti. Mahkeme başkanı duruşmayı, delillerin incelenmesi ve görüşmeler sırasında Zabıta Müdürü Gülsoy'un yanında bulunduğu belirtilen zabıta görevlilerinin şahit olarak dinlenmesi için erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber