Meteoroloji'den Batı Akdeniz için yağış uyarısı

Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla illeri bu geceden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2015 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den Batı Akdeniz için yağış uyarısı

Meteoroloji yetkilileri, Batı Akdeniz'in bu geceden itibaren yağışlı havanın etkisi altına gireceği konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya, Isparta, Burdur ve Muğla, bu geceden itibaren batı bölgelerinden başlamak üzere Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girecek.

Hafta boyunca aralıklarla devam edecek yağışlar, sahil şeridinde yer yer kuvvetli olacak. Isparta ve Burdur illeri genelinde yağışlar, yağmur ve sağanak, yükseklerde karla karışık yağmur şeklinde görülecek.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde, Antalya'da 5-16 derece, Muğla'da 4-13 derece, Burdur ve Isparta'da eksi 1 ila 10 derece civarında seyredecek.

Hatay, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa'da yarın "toz taşınımı" bekleniyor

Hatay, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa için "toz taşınımı" uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren Hatay, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa'da "toz taşınımı" beklendiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlar, görüş mesafesinde azalma ve sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber