Kadınlar okul basıp ortalığı savaş alanına çevirdi / Video

Mersin'de çocuğunun dövüldüğünü öne süren bir kadın, yakınlarıyla birlikte okulu basıp ortalığı savaş alanına çevirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2015 16:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Kadınlar okul basıp ortalığı savaş alanına çevirdi / Video

Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu olay, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, 18 Mart günü, merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Ersoy Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, başka bir sınıfın öğretmeni olan M.A.G., boş olan 6. sınıfların dersine girerek, gürültü yapmaması konusunda M.A. adlı öğrenciyi uyardı.

TARTAKLADI İDDİASI AİLEYİ ÇILDIRTTI

Bunun üzerine, küfür ettiği ileri sürülen öğrenci, öğretmen tarafından müdür yardımcısının odasına götürüldü. Müdür yardımcısı odada olmadığı için öğrenci, öğretmenin boşluğundan faydalanarak eve kaçıp, ailesine tartaklandığını söyledi.

SALDALYELER VE MASALAR HAVADA UÇUŞTU

Bunun üzerine anne ve yakınları, öfke ile okula gelerek, çocuğunu tartakladığını ileri sürdüğü öğretmeni aradı. O sırada dersi boş olduğu için öğretmenler odasında oturan M.A.G.'yi gören öfkeli aile, odada bulunan tüm masa ve sandalyeleri öğretmene fırlattı.

ÇAM ÇERÇEVE İNDİ, ÖĞRENCİLER PANİK YAŞADI

Olay sırasında odanın camları kırılırken, arbede koridorda da devam etti. Okulun koridorunda yaşanan arbede sırasında öğrenciler de panikle sağa sola kaçıştı. Öğrencinin yakınları ellerine geçirdikleri çöp sepeti, sandalye ve masaları sağa sola fırlattı. Sandalyelerin havada uçuştuğu olay, güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Aile, polislerin okula gelmesiyle sakinleştirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

video

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber