KPSS Türkiye birincisi Muğla'dan...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2006 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Selçuk Atik, 1 Temmuzda yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) genel yetenek ve genel kültür dalında Türkiye birincisi oldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Selçuk Atik, KPSS genel yetenek ve genel kültür dalında 439 bin 120 kişi arasında 100 tam puanla Türkiye birincisi olurken, eğitim bilimleri dalında 202 bin 300 kişi arasında 099.594 puanla Türkiye ikincisi oldu.

KPSS'de ilk 100'e girmeyi beklediğini belirten Atik, ''Sınavım çok iyi geçmişti. İlk 100'e girmeyi bekliyordum. Sonuçlar açıklandığında, Türkiye birincisi olduğumu öğrenince çok şaşırdım. Sınavlara planlı şekilde hazırlandım. Bu da beraberinde başarıyı getirdi'' dedi.

REKTÖR ÇANTA HEDİYE ETTİ

Selçuk Atik'i başarısından dolayı kutlayan Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şener Oktik ise ''Öğrencimizin başarısı bizi çok mutlu etti. Öğrencilerimizin bu tür başarıları, üniversitemizin daha iyi şekilde tanınmasına yardımcı oluyor. Geçen yıl kaymakamlık sınavlarında okulumuzun öğrencileri büyük başarı göstermişti. KPSS sınavında bir başarı daha yakaladık'' diye konuştu.

Rektör Oktik, Selçuk Atik'e çanta hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber