İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yarın yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mart 2015 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yollar saat 07:30'dan etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak cadde, sokak ve noktalar;

10.yıl Caddesi (Topkapı girişi ile Yedikule ışıklar arası), Zeytinburnu varyanttan Kazlıçeşme'ye giriş, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abay Caddesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü, Kazlıçeşme Pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi) ile gerektiğinde Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı ışıklar ile Bakırköy Taşhanlar Köprüsü

Alternatif yol ve güzergahlar ise şöyle:

Ekrem Kurt Bulvarı, D-100 Kuzey Güney yol, Vatan Caddesi ve Millet Caddesi

Yeni Galata Köprüsü, bakım çalışması nedeniyle 24 Mart Salı günü 01.30-04.30 saatleri arasında yaya ve araç trafiğine kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yeni Galata Köprüsü'nde baskül köprünün mesnet, kiriş ve kilitlerinin yağlanması çalışmasıyla köprünün deniz trafiğine açılması işlemi yapılacak.

Bu nedenle 24 Mart'ta 01.30 ile 04.30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak köprüyü kullanacakların Atatürk Köprüsü'ne yönelmeleri önerildi.

Yeni Galata Köprüsü ve Atatürk Köprüsü UKOME kararı gereği, 03.30 ile 04.30 saatleri arasında deniz trafiğine açık olacağından, araç ve yaya trafiğinin Haliç Köprüsü üzerinden yapılması gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber