'Maganda polis' piyanisti vurdu

Haber Giriş : 15 Ağustos 2006 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Isparta'da bir köy düğününde art arda ateş eden polisin tabancasından çıkan kurşunlar şarkı söyleyen piyanist Hakan Kutlu'nun ölümüne neden oldu

Isparta'da köy düğününde havaya ateş açan polis memuru Abbas Karaca (34), piyanist Hakan Kutlu'nun (24) ölümüne neden oldu. 16 yaşındaki İ.A. da seken bir kurşunla yaralandı.

Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde yaşayan Tarhan ailesinin düğününde, gelinin otomobilden inişi sırasında art arda silahlar ateşlendi. Konya'da görev yaptığı belirtilen Karaca da Browning marka tabancasıyla havaya 4-5 el ateş etti. Ardından tabancası tutukluk yaptı. Karaca'nın kurcaladığı silahtan çıkan kurşun, bu sırada şarkı söyleyen Kutlu'nun boynuna isabet etti.

Almanya'dan geldi

Kutlu yere yığılırken, seken bir kurşun da İ.A.'nın karnına isabet etti. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kutlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yalvaç ilçesinde yaşadığı ve bölgedeki düğünlerde şarkı söylediği belirtilen Kutlu'nun ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. Düğün için Almanya'dan geldiği belirtilen İ.A.'nın tedavisi ise sürüyor. Düğünde ateş açtığı belirlenen damadın dayısı Ali Tarhan da gözaltına alındı. Polis memuru Karaca'nın düğüne çift silahla geldiği belirlendi. Müzisyen Hakan Kutlu, Yalvaç'ta toprağa verildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber