Ak Parti haftada 4 anket yaptırıyor

AK Parti seçimler öncesi strateji ekibini 12'ye çıkardı. Muhalefet yakın markaja alınırken, her hafta yapılan anket sayısı 4'e çıktı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 11 Mayıs 2015 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ak Parti haftada 4 anket yaptırıyor

EDA IŞIK

7 Haziran genel seçimleri yaklaşırken AK Parti seçim çalışmalarına hız verdi. Genel Merkez'de kurulan 12 kişilik Strateji Ekibi, tabanın talep ve görüşlerini daha iyi ölçmek için yaptırılan anket sayısını haftada dörde çıkardı. Her hafta 4 ayrı şirkete yaptırılan anketlerle kampanyanın seçmen üzerindeki etkisi ölçülüyor. Muhalefeti de yakın markaj altına alan Strateji Ekibi, duruma göre yeni taktikler geliştiriyor. 12 kişiden oluşan Strateji Ekibi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında kurulmuştu.

ADAYLARA YAKIN MARKAJ

Vekil adaylarını da yakından takip eden Strateji Ekibi, illerinden gelen raporlar doğrultusunda adaylara hem uyarı hem de taktik veriyor. Her il için yapılan yatırımların anlatıldığı özel kitapçıklar bastıran AK Parti, özellikle adaylardan yapılan hizmetleri seçmene anlatmasını istiyor. Bakanlara da görev veren AK Parti, bakanları sadece aday oldukları illerden değil çevre illerden de sorumlu tuttu. AK Parti üç dönem kuralına takılan isimlerden de sahada yararlanıyor.

KÜRTÇE ARAPÇA BASILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bizzat kaleme aldığı ve kamuoyuna açıkladığı 100 maddeden oluşan Yeni Türkiye Sözleşmesi, daha geniş kesimler tarafından daha iyi bir şekilde anlaşılması için Kürtçe, Arapça ve İngilizce'ye çevrildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber