Sare Davutoğlu'ndan Başbakan'a sürpriz

Başbakan Davutoğlu, canlı yayında 7 Haziran ve siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Reklam arasından sonra programa Sare Davutoğlu da katılarak eşi Ahmet Davutoğlu'na sürpriz yaptı.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 05 Haziran 2015 07:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sare Davutoğlu'ndan Başbakan'a sürpriz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal7-Ülke TV'nin ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Eşi Sare Davutoğlu da canlı yayına katılarak eşi Ahmet Davutoğlu'na sürpriz yaptı. Sare Davutoğlu evdeki yaşantılarına ve Davutoğlu'nun sağlığına nasıl dikkat ettiğine dair özel açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları dolayısıyla eve çok geç saatlerde geldiklerini anlatan Sare Davutoğlu, çocuklarının kendilerine gönderdiği mesajı paylaştı. Davutoğlu, "Kızımız bir gün mesaj yazmış. Annecim babacım sizin de bir eviniz var. Evinizde bekleyeniniz var. Bunu hatırlatmak istedim demiş. Eve geç saatlerde gelip sabah erken çıkıyoruz. Uzun süre görüşemiyoruz" dedi.

Sare Davutoğlu, 'Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun en beğenmediğiniz huyu nedir?' sorusuna da cevap verdi. Soruya tebessüm ederek cevap veren Davutoğlu, "Ben hiç öyle düşünmedim" dedi.

Araya giren ve "Ben onun yerine cevap vereyim" diyen Davutoğlu ise "dağınıklığım" dedi. Sare Davutoğlu ise "estağfurullah" diyerek karşılık verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber