Belediye Başkanı'na ruhsat tehdidi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2006 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kantürk, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, bugün akşam saatlerinde 8-10 kişilik bir grubun, Karaman Organize Sanayi Bölgesinde katıldığı bir toplantı çıkışında önünü keserek, Karaman Kalesi yanında daha önce işlettikleri restoranın ruhsatının iptal edilmesiyle ilgili kendisiyle tartıştıklarını belirtti. Giderek seslerini yükselten kişilerin, tehditler savurarak üzerine yürüdüklerini ve silah göstererek kendisini tehdit ettiklerini anlatan Kantürk, şunları kaydetti: ''Darp girişiminde bulunan kişileri, çevremizde bulunanlar engelledi.

Bu davranışlarıyla, benden iptal edilen ruhsatlarını geri vermemi istediler. Bu şahıslara kanunsuz olarak eski belediye yönetimi tarafından ruhsat verilmiş. Restoranın işletme ruhsatı ise Bölge İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmiş. Bizim doğrudan ilgimizin olmadığı bir olayda, böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücü... Bu şahısların tacizleri zaten aylardır devam ediyordu.

Burası ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yenileme alanı ilan edildi. Kale etrafı tamamen boşaltılacak. Bu tür olaylar, bizim Karaman'a hizmet etmemizi engelleyemez.'' Söz konusu kişilerin olay sırasında, aile bireylerine kötülük yapabileceklerini ima ettiklerini de belirten Kantürk, başvuruları üzerine polisin 2 kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber