Başarılı Kur'an kursu öğrencilerine bisiklet dağıtıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde başarılı Kur'an kursu öğrencilerine törenle bisikletleri dağıtıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2015 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başarılı Kur'an kursu öğrencilerine bisiklet dağıtıldı

Merkez Yeni Camii'nde düzenlenen törene Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç, yeni cami imam hatibi Salih Tökü ve cami cemaati katıldı. Hayır sahipleri tarafından alınan bisikletleri öğrencilere, Kaymakam Fırat, Belediye Başkanı Ayhan, İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç verdi. Törende açılış konuşmasında emeği geçen görevlilere teşekkür eden Müftü Hüseyin Ortaç, "Bu yıl ilçe merkezinde ve mahallelerimizde yaklaşık olarak iki ay içerisinde 4 bin 600 yüz öğrencimiz Kuar'an-ı Kerim kurslarına devam etmiştir. Bu sezon kuran okumada öğrencilerimizde yüzde altmış artış gerçekleşmiştir. Bugün burada ilçemizde başarılı olan öğrencilerimize sayın kaymakamımızın katılımı ile bisiklet dağıtımı gerçekleştireceğiz. Ben katkılarından dolayı bütün yetkili mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Fırat ise, "Şükürler olsun camilerimizde çocuk sesleri yankılanmaktadır. Bir büyüğümüzün dediği gibi 'Camide çocuk seslerinin olmaması büyük bir eksikliktir' diyerek çocukların camiye alıştırılması gerekmektedir. Ben emeği geçen imam kardeşlerime, hayır sahiplerine, öğrenci velilerine ve öğrencilere teşekkür ederim" dedi.

Dereceye giren çocuklara bisikletler yanı sıra çeşitli hediyeler dağıtıldı. Tören sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber