Erdoğan, sabah namazını Eyüp Sultan'da kıldı

Sabah namazının ardından vatandaşlarla selamlaştı, gazetecilere açıklamalarda bulundu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Kasım 2015 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan, sabah namazını Eyüp Sultan'da kıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sabah namazını Eyüp Sultan'da kıldı, sabah namazının ardından ise vatandaşlarla selamlaştı. Cami çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulundu, önemli mesajlar verdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

-Koalisyon görüşmeleri sonuç vermeyince yine milli iradeye müracaat ettik. Milli irade dün 1 Kasım itibariyle istikrardan yana tecelli etti. Milletime özellikle şükranlarımı ifade ediyorum.

-Ben şu anda çıkan neticenin ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum. Tabii milletimden de en büyük istirhamım şudur; bir olalım, kardeş olalım hep birlikte inşallah Türkiye olalım. En doğudan en batıya en kuzeyden en güneye sahip olmadığımız sürece üzerimizde çok büyük oyunlar oynandığını görüyorsunuz. Her zaman bir şey söyledim; tek vatan dedim, tek millet dedim, tek bayrak dedim, tek devlet dedim. Bu 4 tane başlık bizim için adeta olmazsa olmazdır. Üzerimizde oynanan oyunlara bunlara sahip çıkarak cevap vermemiz lazım.

-Acaba dünya medyası niçin bizim ülkemizle bu kadar ilgilenirken kendi ülkeleriyle ilgilenmiyorlar niye milli iradeye saygı duymuyorlar manidar olan budur. Sizin demokrası anlayışınız bu mu?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber