Trakya'da başlayan kar yağışı artarak devam edecek

Trakya'da bugün sabah saatlerinden itibaren hafif şekilde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, pazartesi sabah saatlerine kadar devam edecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Ocak 2016 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trakya'da başlayan kar yağışı artarak devam edecek

Trakya'da bugün sabah saatlerinden itibaren hafif şekilde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde yer yer yoğun olarak pazartesi sabah saatlerine kadar devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre bugün akşam saatlerinden sonra batı bölgelerde etkili olması beklenen yağışlar, İzmir, Aydın, Çanakkale ve Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli, gece saatlerinden sonra Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde olacak.

Meteorolojik tahminlere göre, bu gece saatlerinden sonra ise Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar çevreleri ile Denizli, Antalya ve Mersin'in yükseklerinde yer yer kuvvetli olmak üzere kar yağışı da bekleniyor.

Açıklamada, kuvvetli yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber