Gaziantep'te 'Eğitimci' kartvizitli telekız

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 31 Ekim 2006 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te polisin düzenlediği operasyonda, üzerinde ?Eğitmen Yaprak' yazılı kartvizit dağıtarak müşteri toplayan 21 yaşındaki telekız D.İ. yakalandı. Yapılan araştırmada ?Yaprak' takma adlı telekızın gerçekte ilkokul mezunu bile olmadığı ortaya çıktı.

Fuhuş operasyonlarına ağırlık veren polis, telekız D.İ.'yi gözaltına aldı. ?Yaprak' adıyla erkeklerle pazarlık yapıp, üzerinde de ?Eğitmen Yaprak' yazılı kartvizit veren D.İ.'nin gerçekte ilkokul mezunu bile olmadığı ortaya çıktı.

Sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edilen 21 yaşındaki D.İ, 6 ay adli kontrol cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.

Gaziantep'te daha önce de ?Muhasebeci' kartvizitiyle müşteri arayan kadınlar yakalanmıştı. Kentte son 8 ayda düzenlenen fuhuş operasyonlarında gözaltına alınan 111 kadın ve 142 erkekten 3'ü kadın 20 kişi tutuklandı. Bu sürede fuhuş yapıldığı belirlenen 33 ev ve bir işyeri kapatılırken, 9 otel hakkında işlem yapıldı. Fuhuş olaylarının artması üzerine polis, Genel Kadınlar ve Genelevlerin Tabi Olacağı Hükümler ve Fuhuş Yüzünden Bulaşan Hastalıklarla Mücadele Tüzüğü'ne istinaden yakalanan kadınlarla birlikte erkekleri de sağlık kontrolüne göndermeye başladı. Fuhuş yapan kadınlarına yönelik operasyonların süreceğini bildiren polis yetkilileri, çapkın erkeklere de ?Bundan böyle muayene için yalnız yakalanan kadınlar değil, erkekler de gönderilecek. Sizin ve ailenizin geleceğinizi karartacak ilişkilerden uzak durun? çağrısında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber