AÖF'ye internetten başvurular bitiyor

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 07 Kasım 2006 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Üniversitesi'nin uzaktan eğitim sistemi uygulayan İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakültelerine, "ikinci üniversite" olanağından yararlanmak isteyenlerle "dikey geçiş" yapmak isteyenlerin internet başvuruları 10 Kasım 2006 tarihinde sona erdiği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, başvuruların "http://aofkayit.anadolu.edu.tr" internet adresinden yapılabileceği belirtildi. Açıklama'da şöyle denildi: "2006-2007 öğretim yılında Anadolu Üniversitesi'nin, Açıköğretim sistemiyle öğretim yapan İktisat ve İşletme Fakültelerine Dikey Geçiş yapacak, İkinci üniversite kapsamında İktisat, İşletme, Açıköğretim Fakültelerine başvuracak, Dikey Geçiş Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı Bütünleme sınavında başarılı olup 3. sınıfa kayıt yaptıracak adayların İnternet başvuruları 10 Kasım 2006 tarihinde sona erecektir."

İnternet başvurusu yapan adaylar, internetten dökümünü aldıkları "İnternet Başvuru Belgesi"nin yanında, diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak 20 Kasım-01 Aralık 2006 tarihleri arasında Açıköğretim Fakültesi bürolarında yaptırabilecekler.

Belirtilen tarihe kadar her ne sebeple olursa olsun Dikey Geçiş ve İkinci Üniversite programlarına internet başvurusu yaptırmayan adayların kesin kayıtlarının yapılmayacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber