Lise önünde dehşet saçan liseli hayatını kaybetti

GAZİANTEP'te, barışmak istemeyen 16 yaşındaki eski sevgilisi K.N.Ç.'yi ve 16 yaşındaki F.Ö.'yü tabancayla ateş ederek yaraladıktan sonra intihara teşebbüs eden 17 yaşındaki Mustafa Akşam, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mart 2016 20:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lise önünde dehşet saçan liseli hayatını kaybetti

Olay, dün öğleden sonra Ocaklar Mahallesi'nde bulunan Yavuz Sultan Selim Lisesi önünde meydana geldi. Mustafa Akşam, eski sevgilisi olduğu ileri sürülen lise öğrencisi K.N.Ç. ile barışmak için okula geldi. Okul önünde K.N.Ç.'nin barışma teklifini kabul etmemesi üzerine öfkelenen Mustafa Akşam, yanında getirdiği tabancasıyla eski sevgilisi ve kendisine engel olmak isteyen arkadaşı F.Ö.'ye ateş etti. Liseli genç kızları yaralayan Mustafa Akşam, daha sonra tabancayı başına dayayarak tetiği çekti.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ

Silah sesleri üzerine okul bahçesindeki öğrenciler büyük panik yaşarken, Mustafa Akşam ve K.N.Ç. ile arkadaşı F.Ö., ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Mustafa Akşam, bugün doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Akşam'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Mustafa Akşam tarafından ateş edilerek yaralanan F.Ö. taburcu edilirken K.N.Ç.'nin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Metin Faruk TAMER

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber