Ak Parti vekili Köseoğlu telefonla kız istedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, kavuşamayan genç bir çifte yardım eli uzattı. Kızını Trabzonlu gence vermeyen Elazığlı babayı telefonda ikna eden Köseoğlu, çiftin nikah şahitliğini yapma sözü de verdi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 17 Nisan 2016 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ak Parti vekili Köseoğlu telefonla kız istedi

Enis YILDIRIM/

AK Parti Trabzon Teşkilatı'nın başlattığı 'nöbetçi vekil' uygulaması, genç bir çiftin mutluluğuna yaradı. Parti il başkanlığı binasında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, sevdiği kızın ailesinin evlenmelerine izin vermediğini söyleyen Adem Gençosmanoğlu'nun isteğini kırmadı, telefona sarıldı.

Trabzonlu gence, öğretmen kızı Fatma Kazancı'yı vermek istemeyen babayı telefonda ikna eden Köseoğlu, Elazığ'a gidip kızı isteme ve çiftin nikah şahitliğini yapma sözü de verdi.

ADLİYEDE TANIŞTILAR

Maçka Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Gençosmanoğlu, ablası aracılığıyla tanıştığı Fatma Kazancı'yı çok sevdiğini belirterek "Vekilimi avukat olduğu için tanıyordum. Kendisinden yardım istedim. Çok teşekkür ederim" dedi.

Vatandaşlardan bazılarının polise yakalattıkları tabancalarını geri istediği, kavga eden çiftlerin de barıştırma talebinde bulunduğu belirtilen Milletvekili Köseoğlu ise "Bir gencimiz geldi.

Babası, sevdiği kızı vermiyormuş. Elazığ'daki babanın iyi bir AK Partili olduğunu öğrendim. Telefonla aradım, babayı ikna ettim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber