'Şehitler gıyabi terfi almaya devam edecek'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit asker ve polislerin gıyabi olarak terfi almaya devam edeceğini açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Nisan 2016 22:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Şehitler gıyabi terfi almaya devam edecek'

"TERFİLER ŞEHİDİMİZİN GIYABINDA DEVAM EDECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit asker ve polislerin gıyabi olarak terfi almaya devam edeceğini açıklayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hatta şehitlerimizin gerek asker gerek polis bu noktada bir şehide denklerinin alabileceği terfiler neyse o terfileri de şehidimizin gıyabında almaya devam edecektir. Eğer albaylığa kadar çıkacaksa yarbay, binbaşı buralara kadar çıkacaksa buraya kadar yine çıkacaktır. Bu terfisini alacaktır. Tüm özlük haklarıyla beraber. Aynı şey polis için de geçerlidir. Onlarda da terfi alacaksa bu terfisini almaya yine devam edecek. Hiçbirisinin kıdemi asla kaybolmayacak. Bunları almaya devam edecek. Devlet bütün şehit ailelerinin çocuklarını da okutmayı taahhüt etmiştir. Bunları üniversite sonuna kadar okutacaktır."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MİLLİ EĞİTİM BAKANI AVCI'YA 'ÇANAKKALE' TALİMATI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, çocukları Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Erdoğan, kabulde Cumhurbaşkanlığı koltuğunu Başak Tahan'a devrederek çocuklarla bir toplantı gerçekleştirdi. Burada hitap eden Erdoğan, çocukların Çanakkale Şehitliği'ni mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini vurgulayarak şehitliği ziyaret etmeyen çocuklardan elini kaldırmasını istedi. Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya şehitliğe gitmeyen okulların ve çocukların tespit edilerek, bu yıl bitmeden Çanakkale'ye götürülmesi talimatı verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber