'Projelerin tek sahibi, sayın Cumhurbaşkanımızdır'

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de özellikle sağlık alanında büyük yatırımlar yapıldığını ve önemli projelerin hayata geçirildiğini, bunlardan birisinin de Bölge Hastaneleri olduğunu belirterek, "Bu projelerimizin gerçek sahibi sayın Cumhurbaşkanımızdır" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Mayıs 2016 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Projelerin tek sahibi, sayın Cumhurbaşkanımızdır'

Bakan Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bölge Hastanesi'ni incelemek üzere özel uçakla Kayseri'ye geldi. Müezzinoğlu'nu havaalanında Kayseri Valisi Orhan Düzğün, AK Parti MYK Üyesi Yaşar Karayel, Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve öteki ilgililer karşıladı. Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Bölge Hastanesi inşaat alanına geldi ve kaba inşaatı tamamlanan Fizik Tedavi Hastanesi binasına geçti. Burada kat ve odalarda incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, yaklaşık 1600 yatak kapasiteli Bölge Hastenesi'nde Fizik Tedavi, Onkoloji, Çocuk ve Kadın Doğum bölümlerinin olacağını bildirdi. Müezzinoğlu, şöyle dedi:

"Bölge hastanesi kompleksi içinde yer alan hastaneleremizin fiziki yapıları tamamlandıktan sonra fiziki mekanların donanımı yapılacak. Mersin, Isparta, Yozgat, Adana ve Ankara Bilkent'teki Bölge Hastanelerimiz de yakında hizmete girmiş olacak. Ben bu işi yüklenen paydaşylarımıza başarılar diliyorum."

"PROJELERİN GERÇEK SAHİBİ, CUMHURBAŞKANIMIZDIR"

Bakan Müezzinoğlu, son zamanlarda özellikle sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayarak şunları söyledi:

"Bu projelerin Türkiye'de tek bir sahibi var; sayın Cumhurbaşkanımız. Sayın Cumhurbaşkanımız bu projelerin bire bir takipçisi ve bu hale gelişinin en büyük sahibidir. Kendisine milletim adına teşekkür ediyorum. Bu projeleri engellemek yürütmeyi durdurma kararları ve yasal düzenlemelerimizi Anayasa Mahkemesi'ne götürerek bu ülkenin bu hizmetlere kavuşmasını, bu milletin bu güzel hizmetlere, güzel fiziki mekanlara layık görmeyen zihniyete karşı çok güçlü bir mücadele verildi. Yaklaşık 2-3 yıllık gecikmeye sebep oldular. Ama bunlara rağmen güçlü siyasi irade bugüne getirdi. İnşallah hizmete sunum sürecine de getirecektir. Neticede eserler kendini göstermeye başladı. İnşallah o güzel hizmetleri vatandaşa sunabilmeyi Rabbim bizlere nasip eder."

Zafer BARIŞ-Olcay DÜZGÜN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber