Kurtulmuş'u ağırladığı için işten kovulan kadına iş müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 476'ıncı Mesir Macunu Festivali'ne katılan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u evinde misafir ettiği için Manisa Büyükşehir'deki görevinden kovulduğu öne sürülen Remziye Kavukçu'yu ve ailesini evinde ziyaret ederek iş sözü verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Mayıs 2016 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurtulmuş'u ağırladığı için işten kovulan kadına iş müjdesi

Nermin UÇTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u evinde misafir ettiği için Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi'ndeki (MASKİ) iki yıllık görevinden kovulduğu öne sürülen Remziye Kavukçu'yu ve ailesini, evinde ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş'u evinde misafir etti, işten kovuldu

'Bakan ile birlikte ailesinin fotoğrafını paylaştı işinden oldu' iddiası

Genç çifte Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un selamını ileten Özdağ, kimsenin fotoğraf paylaşması ve bir siyasetçiyi evinde ağırladığı için işinden çıkarılamayacağını söyledi. Özdağ, "Başbakan Yardımcımız Sayın Kurtulmuş o gün şehrimizin misafiriydi. CHP'lilerin de MHP'lilerin de Ak Parti'lilerin de misafiriydi. İnsanlar farklı partilerden olabilirler ama insanların rızkıyla kimse oynamayacak. Belediyede çalışan herkesi MHP'li olacaksın diktasında bulunmak, baskı kurmak ve bunu kabul etmezse işinden kovmak, ekmek parasından etmek öncelikle insanlığa sığmaz" dedi.

Selçuk Özdağ, işten çıkarılan Remziye Kavukçu için Numan Kurtulmuş'un kendisini aradığını anlatarak, "Benim yapacak bir şeyim var mı?' dedi. Ben de 'Biz halletmeye çalışalım, eğer halledemezsek gereğini sizin yapmanız için yardım isteriz' dedim" dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşerek işten çıkartılan Remziye Kavukçu'nun Manisa İl Müdürlüğü bünyesinde işe alınacağını açıklayan Özdağ, "Kimse kimsenin mezhebinden, renginden dolayı, ideolojisinden, partisinden dolayı rızkıyla oynamamalıdır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber